Activiteiten

Maascourt organiseert verschillende activiteiten.

Damescompetitie: (leeftijd minimaal 25 jaar)
Graag competitie spelen in de winter zonder regen en wind en er zeker van zijn dat het altijd doorgaat! Op de eerste en laatste speeldag wat lekkers voor bij de koffie. En op het einde een prijs voor de winnaars. Dan is dit wat voor u.

50 plus tennis:
Iedere woensdag vanaf de herfstvakantie t/m maart van 10:00-12:00 uur 2 uur tennissen voor
€ 6,00 bij Tennishal Maascourt. Hier wordt gebruik gemaakt van systeem racket wisselen. Je speelt dus met en tegen verschillende tegenstanders.

Tenniskamp:
Tijdens het tenniskamp leren de kinderen op een professionele manier om te gaan met hun sport. De kinderen worden voor, tijdens en na de wedstrijd begeleid. Door middel van een schrift houden ze bij hoe de wedstrijden zijn verlopen en dit bespreken de kinderen met de trainer. In de ochtend wordt er 1,5 uur getraind. De kinderen zijn tijdens deze training bewust bezig met de voorbereiding van hun wedstrijd. In de middag wordt er nog een keer 1,5 uur getraind. In deze training kan er gewerkt worden aan de punten die tijdens de wedstrijd zijn opgevallen. Uiteraard is tijdens deze kampweek ook tijd voor ontspanning.

Trainingsweek jrt Venray:
Tijdens dit toernooi organiseert Tennisschool Maascourt prestatieve trainingen met wedstrijdbegeleiding. Daarnaast een vakantietraining voor alle niveaus.

Maascourt Masters:
Het inmiddels bij iedereen bekende toernooi waar gestreden wordt tegen je eigen trainingsmaatjes. Dit toernooi maakt iets speciaal los bij iedereen. Niemand wil van elkaar verliezen. Dit toernooi is alleen voor spelers die trainen bij een aangesloten vereniging, centrale opleiding of tennissen bij Tennishal Maascourt.