Voor wie?

Tennisschool Maascourt is een professioneel tennisorganisatie waar iedere tennisser terecht kan.

Centrale tennisopleiding:
In de centrale tennisopleiding traint de talentvolle jeugd uit de regio Noord Limburg en Oost Brabant. Dit zijn de betere spelers en speelsters die binnen de eigen vereniging niet de gewenste faciliteiten kunnen worden geboden en door stromen naar de centrale tennisschool opleiding. Binnen de centrale tennisopleiding bestaat de mogelijkheid tot het volgen van conditietraining.

Clubtraining:
Naast de centrale tennisopleiding verzorgen we clubtrainingen op verschillende verenigingen in de omgeving voor jeugd en senioren. Het voordeel van Tennisschool Maascourt in tegenstelling tot de grote commerciƫle detacheringbureaus is dat de Tennisschool werkt met trainers die naast de KNLTB opleiding een eigen opleiding bij de tennisschool hebben gevolgd. Het zijn allemaal trainers die bekend zijn met de filosofie van onze organisatie. Ze hebben zelf als speler jaren bij ons getraind, of hebben bij ons stage gelopen en zijn van daaruit verder in de organisatie gegroeid. De trainers zitten bij de tennisschool in loondienst waardoor de vereniging van alle risico s wordt gevrijwaard. De trainer probeert zoveel mogelijk de vereniging te ondersteunen o.a. door het bijwonen van vergaderingen en organiseren van activiteiten.

Seniorentraining:
In de winter bestaat er de mogelijkheid voor senioren om lessen te volgen bij Maascourt zonder lid te hoeven worden van een vereniging. Zoals al eerder aangegeven kan iedereen bij Maascourt trainen.